Gradonačelnik Valjeva oboleo od koronavirusa

Lazar Gojković, gradonačelnik Valjeva, oboleo je od koronavirusa. Po preporuci lekara, on se nalazi kući, izolovan od ostalih članova porodice i nalazi se u stabilnom zdravstvnom stanju.

Za portal INFO 24, gradonačelnik Valjeva, Lazar Gojković, rekao je da se danas malo bolje oseća, a da je od simptona imao visoku temperaturu, nakon čega je odmah otišao na pregled i bio testiran, pri čemu je nalaz bio pozitivan.

Upozoravajući na opasnost od virusa, Gojković je dalje naveo za naš portal da situacija sa koronom ni malo nije naivna i da se treba čuvati.

Treba smanjiti kontakte na najmanju moguću meru, i što je najbitnije, moramo promeniti ustaljene navike kako bismo kroz sve ovo lakše prošli“, istakao je Gojković i dodao:

„Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas kupovinu vakcina, i on , sa Vladom Republike Srbije, čini sve kako bi se građanima pomoglo. A dok vakcina ne stigne, odgovornost je na svima nama i ja molim sve građane za razumevanje“.

Iako pozitivan na COVID – 19 i na kućnom lečenju, gradonačeknik Valjeva poručuje da je u svakodnevnoj komunikaciji sa svojim saradnicima i da je upućen u sve što se u gradu Valjevu dešava.

„U toku je izrada budžeta za 2021. godinu i iako trenutno ne radim, sasvim sam upoznat sa svim činjenicama i veliku pažnju pridajem budžetu. Zadatak je da svi spremno dočekamo narednu godinu i da pre svega, radimo na svim projektima koje smo zacrtali, a to je preduslov za dalji rad“, rekao je Gojković.

Kako portal INFO 24 saznaje, i bivši gradonačelnik Valjeva, dr Slobodan Gvozdenović, pozitivan je na koronavirus i nalazi se na bolničkom lečenju.

Za Kolubarski Info iz Valjeva, Nada Dželebdžić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *