Ispunjeno obećanje posle 30 godina, borci konačno mogu da overe zdravstvenu knjižicu bez bilo kakve prepreke!

Država Srbija ispunila obećanje Udruženju boraca Gvozdeni puk Srbije i Udruženja boraca Valjevo i predstavnicima koji su bili na razgovoru u ministarstvu za boračka pitanja i predsedništvu Srbije a po zahtevu ministra Zorana Đorđevića koje su predvodili Dejan Milošević Kuna kao predsednik i Bradić Ljubomir kao Generalni sekretar.

Velika briga je rešena i sada borci mogu da overe zdravstvenu knjižicu po osnovu rešenja o duplom radnom stažu kojeg dobijaju od Fonda Pio što nisu mogli punih 30 godina i čast je izboriti se za ovako važno pravo. Za nas je to najveća briga države o učesnicima rata od 1990 godine koja je ostvarena ikada.

Isto upustvo je prosleđeno svim Fondovima za zdravstveno osiguranje.

Zahvaljujemo se svima koji su doprineli ovom pravu jer je ovo je veliko humano vidljivo i veliko pravo urađeno za građane Srbije.

Na kraju poruka svima, treba imati ozbiljne zahteve i država Srbija će te zahteve da prepozna i oni se lako rešavaju a to je poruka i svima onima koji sede kući i pišu po portalima svakake neistine i ovo im je pravi dokaz za to a naša važna poruka za pojedince je: ,,bolje je da ćutite”!

Dejan Milošević Kuna je do sada jedini ostvario za svoje borce Topličkog okruga isplatu ratnih dnevnica i sada zajedno sa nama overu zdravstvene knjižice i dobro sada razmislite svi, kada smo mi dali zdravlje, sredstva i porodice hoćete li slušati i dalje one koji nikada ništa nisu uradili za Vas i boračku populaciju!

Srećno!

Danas u gradu Valjevu razgovarano sa Gradonačelnikom grada Valjeva Lazarom Gojkovićem na još boljoj saradnji sa Udruženjem boraca Valjevo i Gvozdenog puka Srbije.

,,Mi kao udruženja boraca dajemo punu podršku gradonačelniku i mladim ljudima koji vode grad Valjevo i želimo odličnu saradnju i da ne budemo prepreka razvoju grada u nijednom segmentu života”.

Udruženje boraca Gvozdeni puk Srbije
Predsednik, Dejan Milošević Kuna i
Generalni sekretar i Predsednik Udruženja boraca Valjevo, Bradić Ljubomir

Kolubarski Info

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *