Elektronskim zahtevom za upis dece u PU „Milica Nožica“ (usluga „eVRTIĆ“)

Pozivaju se roditelji koji još uvek nisu podneli zahtev za upis deteta u Predškolsku ustanovu „Milica Nožica“ da to učine  do 31. maja prevashodno koristeći uslugu „eVRTIĆ“ na Portalu eUprava kao lakši, brži i besplatan način prijave deta u predškolsku ustanovu.

Obrazac zahteva koji roditelj treba da popuni nalazi se na Portalu eUprava (www.euprava.gov.rs), a prijava se vrši elektronskim putem.  Roditelj ne mora da odlazi ni na jedan šalter, niti da dostavi izvod iz matične knjige rođenih, dokaz o prebivalištu i uverenje o zaposlenju roditelja, jer se navedeni podaci automatski pribavljaju iz službenih evidencija nadležnih organa.

Posredstvom Portala eUprava, do 18.maja Predškolska ustanova „Milica Nožica“ je  primila već 190 e-zahteva.

Roditelji koji iz bilo kog razloga nisu u mogućnosti da koriste uslugu „eVRTIĆ“, prijave mogu da podnesu lično na obrascu-prijavi, koja se može dobiti  u administrativnoj službi Predškolske ustanove „Milica Nožica“, ul. Vlade Danilovića br. 9, svakog radnog dana u vremenu od 9 do 13 sati.  Uz ispravno popunjen zahtev-prijavu, roditelj odnosno drugi zakonski zastupnik deteta dužan je da dostavi potrebne dokaze naznačene u obrascu zahteva i navedene u tekstu Konkursa za prijem i upis dece u celodnevni boravak.

Bliže informacije  mogu se dobiti na adresi  pumn.konkurs@gmail.com.

Kolubarski Info

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *