Gvozdenović: Sakupljanje političkih poena ostaviti za period nakon epidemije

Komandant Štaba za vanredne situacije Valjeva dr Slobodan Gvozdenović osuđuje politizaciju vanredne situacije i postupke pojedinaca, koji mogu da ugroze bezbednost građana Valjeva i poziva sve da, dok traje opasnost od virusa, obustave sve političke aktivnosti prikrivene merama i potezima institucija.

Potez direktora JKP „Vodovod“ koji je bez ikakvih konsultacija sa Štabom za vanredne situacije odlučio da danas otpočne sa podelom natrijum hipohlorita građanima Valjeva, delo je koje može ugroziti bezbednost građana Valjeva.

Zbog toga mu je naloženo da obustavi dalju raspodelu supstance, koja može da ugrozi zdravlje i bezbednost građana, ali je u ovom trenutku potrebnija zdravstvenim ustanovama, kako bi se sačuvao zdravstveni sistem u našem gradu. Za distribuciju ovakvih materija postoje ovlašćena pravna lica, koja poseduju znanja da ne naruše ekosistem i zdravlje pojedinaca. Opasne materije preuzimaju punoletna lica uz odgovarajuću ispravu i svojeručni potpis.

Svako neovlašćeno činjenje ili nečinjenje u periodu vanredne situacije, podložno je oštrim zakonskim merama. Dizanje panike koje ovakvi potezi, ali i izveštavanje pojedinih medija mogu izazvati kod građana Valjeva je takođe kažnjivo.

Građani su ovakvim potezima, koji za cilj imaju sakupljanje jeftinih političkih poena, dovedeni u zabludu da im se brani da se snabdeju sredstvom za dezinfekciju.

U ovom trenutku je potrebno da svi zajedno radimo na suzbijanju opasnog virusa, a vreme za političke borbe je vreme nakon epidemije!

KOMANDANT ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE GRADA VALJEVA DR SLOBODAN GVOZDENOVIĆ

4 Komentara

  1. bestboj
    March 26, 2020 - 5:46 pm

    Bravo za gradonacelnika ! Sps stalno podmece nogu ! Moraju gradjani znati da je samo SNS odgovorna stranka !

    Reply
  2. Nikola
    March 26, 2020 - 6:24 pm

    Takvo bahato ponašanje Đorđa Milanovića nam je dobro poznato. I ranije je on radio stvari na svoju ruku kao da sve zna i da se on za sve pita.

    Reply
  3. Danijel
    March 26, 2020 - 7:23 pm

    Djordje Milanović radi po nalogu Dragana Jeremića a tu medijski nastupa Poćutinja debela ljubav Slavica Vujanac koja objavljuje lažne kometare, tekstove i sve kako bi pokušala da podigne rejting slinavcu Djoletu inače Poćutinom kućnom ljubimcu. Cilj je uvek fotelja jer šta Poćuta zna da radi. Onaj Djordje se ugojio kao prase od kad je direktor. Samo kafane i kafane. Milione potroši na stomak i svoju guzicu. Sad kada su mnogo gladni hoće još para pa ciljaju na fotelju gradonačelnika. SPS je ološ koji treba skloniti iz Valjeva.

    Reply
  4. Mare
    March 26, 2020 - 8:58 pm

    Neodgovorno ponašanje Milanovića je samo pokušaj da sakupljaju političke poene na nesreći koja nas je zadesila. Bolje da vodi računa o vodosnadbevanju.

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *