Bez novoobolelih u Valjevu

Valjevo polako uspostavlja normalan svakodnevni život i funkcionisanje, koliko je to moguće u vreme epidemije virusa COVID19.

Prema informacijama kojima raspolažemo, možemo sa sigurnošću da kažemo da u Valjevu nema novoobolelih i zaraženih virusom COVID19. Jedan od naših sagovornika, inače lekar po profesiji, apeluje na sve naše sugrađane, a ne samo na stariju populaciju, da bez preke potrebe ne napuštaju svoje domove, kako se ne bi stvarale dodatne gužve.

Foto: Željko Bošković

Inače, nadležne službe započele su dezinfekciju u Valjevu, dezinfikovano je naselje Oslobodioci Valjeva, a u večernjim satima i centralna gradska ulica.

Foto: Željko Bošković

Zvaničan podatak je, da je osam naših sugrađana zaraženo virusom, a oko njih 300 nalazi se u kućnoj izolaciji. Jedan od naših sagovornika, inače lekar po profesiji, apeluje na sve naše sugrađane, a ne samo na stariju populaciju, da bez preke potrebe ne napuštaju svoje domove, kako se ne bi stvarale dodatne gužve.

Foto: Željko Bošković
Foto: Željko Bošković

Oslobodioci Valjeva, a u večernjim satima i centralna gradska ulica.

Nije zgoreg napomenuti da svi naši sugrađani ukoliko imaju povišenu telesnu temperaturu, pomoć mogu potražiti u dežurnoj ambulanti u Novom naselju, koja im je dostupna 24 sata..

Kolubarski Info / Dejan Marković

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *