Promašaji koštali Valjevce u meču protiv “Konjarnika”

Valjevski klub malog fudbala “RB” poražen je od ekipe “Konjarnika” rezultatom 2:3, u susretu 14. kola druge futsal lige Srbije.

KMF “Konjarnik” trenutno je prvi na tabeli u ovoj ligi. Iako su Valjevci u prošlom susretu odneli pobedu od 4:0, sada to nije bio slučaj. Beograđani su iskoristili priliku i greške domaćina da rezultat okrenu u sopstvenu korist.

Već u prvoj fazi duela igrači iz Valjeva su zaigrali sa 5 igrača u polju što je iskoristio igrač “Konjarnika” postigavši prvi gol za svoj tim. Osam minuta nakog ovog gola usledilo je izjednačenje, ali nije trajalo dugo. Gostujući igrači postigli su još dva gola i stvorili razliku koju su igrači Valjeva u poslednjem minutu samo uspeli da smanje, ali ne i da izjednače, pa se utakmica završila tom gol razlikom od 2:3.

“Jako bolan poraz za nas, pripremali smo se cele nedelje, dali smo sve od sebe, gubimo ko zna koji meč kući, stvaramo šanse, primamo golove iz kontri iz nekih strašnih situacija. Konjarnik je zaista bio bolji, revanširali su nam se za to što smo mi njih pobedili tamo u prvom delu, želim im sve najbolje i da istraju u svom cilju i da uđu u viši rang, a nama ostaje da se borimo za opstanak, sledi meč protim Bečeja, takođe kući sledeće nedelje gde ne ostaje ništa drugo osim pobede ukoliko želimo da ostanemo u ligi.” rekao je Đorđe Petrović igrač KMF “RB”.

Foto: YouTube, Printscreen

KMF “RB” se posle ovog meča nalazi na devetom mestu druge futsal lige Srbije sa jednim remijem, pet pobeda i osam poraza.

Golman ekipe KMF “Konjarnik”, Radosav Drndarević zhvalio se domaćoj ekipi na gostoprimstvu i rekao “Znali smo da nas u Valjevu čeka teško gostovanje, zato što smo izgubili kod kuće od njih 4:0, ipak nismo očekivali ovako tešku utakmicu. Želeo bih da se zahvalim momcima i to je to.” i dodao da je po njegovom mišljenju presudan značaj za ovu utakmicu imao drugi gol KMF “Konjarnika”.

Foto: YouTube, Printscreen

Ekipa iz Valjeva imaće priliku da popravi do sada ostvaren rezultat narednog vikenda kada će ugostiti direktnog konkurenta, ekipu iz Bečeja.

Kolubarski Info 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *