Trofej grada Valjeva 2020.

U nedelju od 11. do 16. časova u Hali sportova održan je Međunarodni turnir u rukometu mlađih kategorija – 2008. i mlađe pod nazivom Trofej grada Valjeva 2020. Povodom 140 godina organizovanog sporta u Valjevu ovo je jedna u nizu manifestacija koje će se održati u našem gradu. Promocija rukometa i mini rukometa povodom pet godina ŽRK „Metalac 2015“, Valjevo. Na turniru je učestovalo osam ekipa: ŽRK Radnik, Bijeljina, Republika Srpska; ŽRK Medicinar 1, Šabac; ŽRK Barič, Barič; ŽRK Metalac 2015 2, Valjevo; ŽRK Medicinar 2, Šabac; ŽRK Kolubara, Lazarevac; ŽRK Metalac 2015 1, Valjevo i ŽRK Kolibri, Gornja Trnava.

Za najboljeg golmana proglašena je Sara Svilar iz ŽRK Kolubara a za najboljeg igrača Milica Stevanović iz ŽRK Radnik, Bjeljina.

Plasman na turniru: Metalac 2015 1; 2 Barič; 3. Medicinar 2; 4. Metalac 2015 2; 5. Kolibri; 6. Medicinar 1; 7. Kolubara i 8. Radnik.

Pehare i medalje pobedničkim ekipama za 1. 2. i 3. mesto uručila je Ana Gajić, predsednik a Pehare svim učesnicima uručio je Miodrag Lazić, predsednik za sport Grada Valjeva. Dok su Medalje svim učsecnicima uručili Ana Gajić, predsednca kluba i Katarina Đurić, trener. Svaka ekipa je dobila po dve rukometne lopte kao dar Rukometnog saveza Srbije.

Izuzetnu organizaciju turnira sproveli su članovi ŽRK Metalac 2015 posebno Ljiljana Novokmet kao i Milan Gajić, Katarina Đurić, Ana Gajić, Dragan Stevanović, Tanja Damnjanović, Dušan Novokmet, dr Branka Antić kao i starije igračice kluba. A istaknuta je i zahvalnost spnzorima i donatorima koji su doprineli ovom veličanstvenom turniru mladih.

Izražena su zadovoljstva i oduševljenje organizaijom od svih prisutnih trenera, navijača, roditelja i gostiju koju su izneli sve pohvale, a predsednica Ana Gajić je izjavila da je ovo prvi turnir koji će prerasti u tradiocionalni i da se iduće godine očekuje znatno veći broj učesnika.

Kolubarski info / Foto: ŽRK “Metalac 2015”

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *