Zelenović odbio da gostuje u emisiji „Paralela“ koja se emituje na TV Studio B i TV Info 24

Gradonačelnik Šapca g. Nebojša Zelenović nekoliko puta je izjavio da mu je zabranjeno da gostuje u većini medija i da iznese pred javnost šta je to što je kao prvi čovek ovog grada uradio za građane Šapca.

Upravo zbog toga i čudi njegovo odbijanje da gostuje u televizijskog emisiji „Paralela“ koja se emituje na TV Studio B i TV Info 24.

Na jučerašnjoj održanoj konferenciji Srpske napredne stranke u Valjevu na kojoj je govorio predsednik Gradskog odbora dr Slobodan Gvozdenović najavljen je početak predizborne kampanje u Valjevu. Pored stvari koje su urađene u prethodne četiri godine Gvozdenović se osvrnuo i na kritike iz redova Demokratske stranke ali i još jednom iskoristio priliku da na televizijski duel pozove gradonačelnika Šapca, kako bi otvoreno predočili gledaocima ko je i koliko uradio za svoje gradove u predhodnom periodu.

 -Gradonačelnik Šapca ima običaj da dolazi u Valjevo i da priča po tim malo posećenim skupovima kojekakve guposti, ali mislim da bi bolje bilo da dođe u Valjevo da nešto nauči, a pre svega da nauči kako se upravlja gradskim budžetom i kako se, po Mudis-u, dolazi na prva tri mesta u Srbiji. Gradonačelnik Šapca je vlasnik samo svoje lične tragedije i ničega više. Povodom njegovih navoda u vezi sa aerozagađenjem u Valjevu, poručujem mu da je verovatno najveći zagađivač u Šapcu bila fabrika „Zorka“ i svi znamo kako je Šabac izgledao dok je „Zorka“ radila i kakav je vazduh bio u Šapcu dok je „Zorka“ emitovala te gasove iz svojih dimnjaka. Međutim, gradonačelnik Šapca i njegova družina sa Dušanom Petrovićem – Šanetom na čelu je ugasila „Zorku“, a upalila je Bogićevića, Farmakom i ostale firme kojima su Dušan Petrović i Bogićević ojadili srpske banke i zavili ih u crno. E tako su oni rešili problem aerozagađenja. Šabac uzima kredite za dnevnu likvidnost. Šabac duguje iznose od dva svoja budžeta. Zelenović dolazi u Valjevo, sakrije se i kao ker iza plota laje, umesto da dođe i da mi kaže u lice šta mu fali i ja njemu! Evo, pozivam ga da dođe na koju god hoće televiziju da ukrstimo argumente pa da vdimo ko je u pravu, a ko nije. Njegova priča navodnom ujedinjenju Demokratske stranke je sabiranje baba i žaba … Đilas, Borko, Zelenović, Dušan Petrović… Da im je bilo dobro zajedno, ne bi se ni rastajali. Prema tome, neka Zelenović brine svoju brigu i neka vidi šta će sa Šapcem, pa tek onda neka dolazi da drži predavanja u Valjevu – izjavio je gradonačelik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović.

Uz to, još jednom pozivamo g. Zelenovića da gostuje u emsiji „Paralela“ i da, poput drugih gradonačelnika i predsednika opština, ispuni svoju dužnost i udostoji građane odgovora i informacija koje imaju pravo da čuju.

Kolubarski.info

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *