Opremite dom u Gorenje Studiju – Napredna tehnologija, promotivne cene i vredne nagrade!

Brz tempo savremenog života i razvoj tehnologije idu ruku pod ruku. Tako i kućni aparati najnovije generacije teže da poboljšaju kvalitet života cele porodice čineći ga jednostavnijim.

Nezaobilazni deo svake kuhinje je – frižider. Inovativna NoFrost tehnologija kojom su opremljeni Gorenje frižideri podrazumeva rad bez leda. Bez leda nema ni vlage, tako da namirnice duže ostaju sveže i pune hranljivih sastojaka. Linija prostranih Side by side frižidera je pored No Frost-a opremljena i sopstvenim ledomatom kao i sa HomeBar-om, praktičnim vratancima koja omogućavaju brz pristup polici sa pićem i grickalicama.

Napredna tehnologija nije sve što se sprema u Gorenje kuhinji. Život će vam lakšim i lepšim učiniti i brojne akcije koje su ovog leta pripremili za vas.

Kupovinom bilo kog Gorenje frižidera do 13. jula možete da učestvujete i u nagradnoj igri »Srećan vam frižider« i osvojite neku od vrednih nagrada: Side by side frižider, jedan od 5 Hisense televizora, 10 Hisense telefona ili jedan od 100 ketlera koje potpisuje dizajner Karim Rashid.

Ali, tu ovoj priči nije kraj. Do kraja jula možete da iskoristite sjajnu akciju »Vrelih letnjih cena« i da kupovinom NoFrost frižidera ostvarite uštedu i do 10.000 dinara.

A ukoliko se ovog leta pripremate za renoviranje cele kuhinje, Gorenje se pripremilo da bude saveznik i u ovom često zahtevnom i skupom projektu. Po nikad povoljnijim cenama možete kupiti Gorenje kuhinju na 36 meseci bez kamate i troškova, a pritom dobijate besplatno projektovanje, savetovanje, dostavu, montiranje i priključenje aparata.

Pored kulinara, lepe vesti stižu i za one koji žele promenu u dnevnom boravku, ali i za one koji žele da sebi stvore savršene uslove za uživanje u prenosima sportskih dešavanja. Kupovinom Hisense televizora od 43 inča dobijate na poklon Hisense smartphone E9.

Za detaljnije informacije o brojnim Gorenje akcijama i nagradnoj igri raspitajte se kod nas na poznatoj adresi u Gorenje Studiju Valjevo.

 

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *