Višestruki osuđenik Goran Marković nasilno upao u zgradu Gradske uprave

Osuđivani kriminalac Goran Marković juče je, prema rečima zaspolenih u Gradskoj upravi, nasilno upao u ovu instituciju na šestom spratu, odakle je bio udaljen od strane službe obezbeđenja zbog, kako navode, drskog i bezobzirnog ponašanja.
Građani Valjeva se pitaju može li neko da stane na put ovom osuđivanom kriminalcu i kada će se to desiti, s obzirom da je višetruki povratnik te da mu nijedan Sud nije opozvao bilo koju od izrečenih uslovnih osuda i zamenio je za kaznu zatvora?
Građani Valjeva se pitaju i odakle valjevskom, kako kažu, besposličaru automobil marke BMW, koji vozi po gradu? Da li je reketirao neke štampare, kako se priča, imajući u vidu da nigde ne radi i da Sud ne može da mu naplti nijedan dug.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

3 Komentara

 1. Hleb nasusni
  June 19, 2019 - 7:11 pm

  Moze li neko stati na put ovom liku,koji se prodaje za postenog,a duzan svima kao Grcka?

  Reply
 2. Pavle
  June 20, 2019 - 11:27 pm

  Po mojom saznanjima,ovaj covek je samoposluzivao se u ranim jutarnjim satima hlebom koji je ostavljan ispred prodavnice kod njega u komsiluku,dok ga vlasnik nije sacekao jedno jutro.O cemu on prica,predstavlja se kao socijalni slucaj,a vozi skupocena kola.Komsije komentarise da maltretira zenu i cerku.Pa zar njemu Valjevo da veruje!?

  Reply
 3. Meda
  March 27, 2021 - 10:03 am

  sitan prevarant i sibicar koji je upropastio gazdu Branka Vucinica.

  Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *