Lidl i u Valjevu

Kako nezvanično saznaje kolubarski.info nemački trgovinski lanac Lidl, nakon što je u Srbiji u prošloj godini otvorio svoja prodajna mesta, 16 trgovina u 12 gradova, mogao bi vrlo brzo biti otvoren i u Valjevu. Lidl bi trebalo da bude pozicioniran pored Zavoda za zapošljavanje, na mestu bivšeg magacina trgovinskog preduzeća Diva, na raskrsnici Pop Lukine i ulice Vladike Nikolaja.

Sredinom oktobra, Lidl je otvorio prodavnice u 12 gradova u Srbij, a građani Beograda, Bora, Zrenjanina, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica i Šapaca prvi su imali priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine koje donosi prvi savremeni diskont u Srbiji. Sada su na red došli i građani Valjeva.

Da je ova informacija  tačna potvrđuje i čiinjenica da je grad pokrenuo postupak izmene plana detaljne regulacije i izmene režima saobraćaja predviđenog ranijim planom.

Pre nekoliko dana, otvorena su dva maloprodajna objekta u Obrenovcu i Sremskoj  Mitrovici, a time se broj Lidlovih objekata u Srbiji povećao na 29.  Lidl svojim potrošačima pruža pored prehrabmenih proizoda i bogat asortiman neprehrane koji odgovara sezonskim potrebama.

Na proleće 2020. godine možemo da očekujemo velikog trgovinskog giganta i u Valjevu, a sa njim i veliki broj novootvorenih radnih mesta.

 

S.R.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *