Radović oteran sa mesta pomoćnika direktora Prve osnovne škole

Kako saznajemo iz izvora bliskih redakciji kolubarski.info odbornik Radović je samo pet dana vršio funkciju pomoćnika direktora Mileve Mojić u Prvoj osnovnoj školi. Iako važi za jednog od najiskusnijih direktora, bila je iznenađena, patološkom ambicijom Ljubomira Radovića, da dođe za početak na njeno mesto.

Nekoliko puta Radović je bio zatečen od strane direktorke kako u popodnevnim satima sedi u njenoj stolici i “vežba” da je nasledi. Radović se kako saznajemo hvalio i podrškom koju ima u samoj Školskoj upravi, jer je neke ljude tamo lično zadužio. Direktorka ga je posle navedenih događaja ekspresno smenila, a bliskim saradnicim je rekla da je važno da dečko bude samo zdrav.

Njegov brat Srđan koji je preko “preporuke” zaposlen u obdaništu, radi kao diplomirani pravnik. Vrlo brzo je počeo da pravi probleme direktoru i predsedniku Upravnog odbora. Slična ambicija je ispoljena, jer je brat Radovića takođe svojevremeno hteo da se dokopa direktorske funkcije. A to koliko je bio omiljen dokazuje proslava kolektiva obdaništa kaja je napravljena u “čast” njegov odlaska. Mada je tokom rada vodio računa o kolektivu dokazuje i specifičan sistem platnog prometa koji je razvio, gde je radnicima “izlazio u susret” tako što je od njih uzimao novac da bi im komunalne račune izmirio elektronski i time ih poštedeo čekanja u redovima. Zaposleni su ovaj lep gest cenili sve do momenta kada je ustanovljeno da im računi nisu plaćeni i da transakcije iz nekog razloga nisu izvršene. I nama, kao i njima, se nameće pitanje gde je “krenulo po zlu” i gde je završio novac?

Uskoro više na kolubarski.info.

D.V.

1 Komentar

  1. Hleb nasusni
    May 31, 2019 - 12:06 pm

    Dobro,decko umislio da je bitan,nije on kriv,napalili ga.

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *