Najnovije istraživanje: SNS stabilno na 55 odsto

Direktor Sektora za istraživanje javnog mnjenja “Ipsos Stratedžik marketinga” Marko Uljarević rekao je govoreći o dešavanjima na partijskoj sceni Srbije, rejtinzima stranaka i organizacija, kao i mogućnosti raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora, da se u ovom trenutku Srpska napredna (SNS) registruje na oko 55 odsto opredeljenih birača.

Uljarević je dodao da, kada se radi anketa o tome kome se najviše veruje i kada se ne ponudi nikakva lista, dobije da je razlika između Vučića i opozicionara 30 puta veća.

Prema njegovim rečima, to je još bolji indikator da se vidi šta su motivi ljudi, jer za Vučića glasaju oni koji su za njega, a za opoziciju oni koji su protiv Vučića.

Uljarević je, govoreći o rejtingu Pokreta slobodnih građana (PSG) i njegovog predsednika Sergeja Trifunovića, rekao da je u februarskom istraživanju on bio na oko osam odsto i da to nije iznenađenje ako se upoređuju podaci o onima koji mrze Vučića, ali i lidere Saveza za Srbiju (SzS), i traže alternativu.

Kada je reč o SzS, on je rekao da su oni su u februaru bili na 10 procenata, a kada se Trifunović pojavio, jedan deo glasača je otišao ka njemu.

Uljarević je poručio da ne vidi da je u ovoj situaciji bojkot delotvoran niti da će ubediti veliki broj građana da ne izađu na izbore jer ne postoji jedinstven stav o tome.

Redakcija kolubarski.info

2 Komentara

  1. Danijela78
    March 18, 2019 - 7:26 pm

    Ponosna sam na Vučića! Svaka čast. Najbolji predsednik

    Reply
  2. Valjevac
    March 18, 2019 - 8:20 pm

    Puna podrska nasem predsedniku

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *