POJAČAN SASTAV ŽRK METALAC 2015 JURIŠA NA SUPERLIGU

Rukometašice Metalca 2015, koje se takmiče u Prvoj ligi “Centar”, u novu sezonu ulaze sa velikim ambicijama.Talentovana ekipa Dušana Novokmeta i Katarine Đurić biće pojačana sa četiri Valjevke koje su se vratile u svoj grad i braniće boje Metalca u novoj sezoni. To su Jovana Stefanović Radojičić koja igra na poziciji desnog krila, bekovi Marta Mosurović Beljić (igrala u Novom Sadu i na Farskim ostrvima) i mlada Marija Belušević (poslednje dve sezone igrala u Jedinstvu iz Tuzle) i golman Ana Gajić.

Uprava Metalaca 2015 će pokušati da na proleće dovede i odličnu Jovanu Jokanović (igrala u Italiji) čiji povratak zahteva nemala sredstva za otkup sertifikata.

Niko nije napustio klub, jedino će golman Irena Jakovljević odsustvovati posle operacije zbog teže povrede koja ju je zadesila prošle sezone. U Metalcu ne kriju da će pokušati na napadnu prvo mesto i obezbede u ulazak u Superligu Srbije jer su talentovane igračice valjevskog tima napravile lep napredak tokom prethodne sezone radeći sa Dušanom Novokmetom.

Ono što možda najviše raduje je da sve više devojčica dolazi da trenira rukomet dok se u klubu nadaju da će dobri rezultati privući više gledalaca na utakmice valjevskog prvoligaša.

Nova sezona počinje 9. oktobra.

Sreten Pantelić

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *