Neverne bebe 25 godina rada obeležavaju koncertom u Valjevu

Grupa „Neverne bebe“ održaće iduće subote, 8. septembra, veliki koncert na „Studentu“. Kako je najavljeno, ulaz je slobodan, a povod je 25 godina rada ovog uspešnog benda, čiji su osnivači iz Valjeva.

Koncert nosi naziv „Povratak korenima“.

„Nama je bilo potpuno logično da jubilej bude obeležen u Valjevu na jedna specifičan i poseban način, jer ipak nije malo 25 godina karijere u okolnostima i u zemlji u kojoj živimo. Koncert koji će biti u Valjevu je možda jedan od centralnih koncerata povodom 25 godina postojanja našeg benda. Koncert će trajati najmanje dva i po sata. Za prostor ’Studenta’ smo se opredelili jer smo odatle i krenuli. Koncert pravimo u sopstvenoj režiji, sa našim prijateljima među kojima je na prvom mestu ’Valjevska pivara’, rekao je vođa grupe „Neverne bebe“ Milan Đurdjević.

Na koncertu u Valjevu biće snimljeni i kadrovi za dokumentarni film o „Nevernim bebama“, koji se radi u koprodukciji sa RTS-om. „Neverne bebe“ su do sada izdale sedam albuma, održano je više od 2.000 njihovih koncerata na velikim scenama širom zemlje i sveta. Ipak da je put do 25 godina uspešne karijere bio trnovit potvrđuje vođa grupe „Neverne bebe“.

„Uspeli smo, ali lavirint je vrlo opasan. Ako me pitate da li bih opet istim putem, razmislio bih, jer čovek mora jako da veruje u to što radi, da to voli i mi smo na tome i uspeli jer volimo ovu muziku. Mi smo svirali i pred 300 ljudi na početku, ali smo verovali u neku ljubav prema muzici“, rekao je Đurđević.

Koncert „Nevernih beba“ počinje u 21 čas, a ulaz je slobodan.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *