Gradonačelnik kontrolisao radove na gradskim ulicama

Gradonačelnik Valjeva dr Slobodan Gvozdenović obišao je lokacije na kojima se izvode radovi rekonstrukcije gradskih saobraćajnica. 

Na početku Pantićeve ulice, kod Tehničke škole u toku je zamena trotoara. “Kao što se može videti ovde je u toku rekonstrukcija ulice. Izvađeni su ivičnjaci, a predviđeno je da se promeni ukupno 1.280 metara trotoara i to sa obe strane Pantićeve i Dušanove ulice, s tim da je u Dušanovoj prošle godine rekonstruisan kolovoz od 40 miliona dinara koje smo dobili preko Puteva Srbije”.
radovi u dr pantica 1
Radovi u ulici Dr. Pantića
Gradonačelnik je podsetio da je preko ovog preduzeća prošle godine Valjevo osetilo boljitak i na deonici u Beloševcu gde je investicija iznosila 60 miliona dinara.
“Uređenje Dušanove ulice je bitno za grad jer je ova ulica na magistralnom pravcu za Bajinu Baštu i mi svoj deo posla obavljamo, naravno uz sinhronizaciju sa Putevima Srbije”, rekao je gradonačelnik.
Pomenuo bih i da je pre četiri dana završena promena kolovoza u ulici Koste Abraševića u dužini od 140 metara tako da svi mogu da se uvere da je intenzivna građevinska sezona u Valjevu počela i mogu da kažem da će grad za par meseci izgledati potpuno drugačije”, zaključio je gradonačelnik.
Piše: Nebojša Bojanić
Ostale vesti možete pročitati ovde.

1 Komentar

  1. Loki
    May 6, 2018 - 6:34 pm

    Zasto tunel ne osposobite makar za biciklisticko pesacki saobracaj a time ce se i provetrenost preko duplih traka povecati.
    Taj pravac moze i jednozmerno za putnicki saobracaj za teretni vec treba ispitati…

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *