Poćuta prešao 90.000 kilometara, bahati se u saobraćaju, a ima i zaštitu MUP-a?

Malo je onih koji ne poznaju lik i delo Jovanče Micića. Ovaj trgovac iz Jagodine otisnuo se na put oko sveta još davne 1964. godine i bio glavni junak brojnih avantura. U zemljama u kojima je boravio bio je i šerif i mladoženja, ali i zarobljenik gusara. Pored toga, bio je u prilici da oseti i lepotu perijskog harema. Sve to je bio i svuda je stigao Jovanča na svom putu oko sveta. Ali u filmu. U komediji.

Dragan Jeremić – o trošku grada prešao 90.000 kilometara za nepunih godinu i po dana!

S druge strane, za svoj put oko sveta Draganu Jeremiću bilo je potrebno oko 90.000 kilometara. Naime, sadašnji zamenik gradonačelnika grada Valjeva u periodu od godinu i po dana prešao je ovu kilometražu koristeći svoja dva službena vozila marke Dačia i Reno. Prema podacima do kojih je došao portal kolubarski.info, Jeremić je obišao Češku, Slovačku, Mađarsku, Nemačku, Italiju, Sloveniju, a stigao je i do Rusije.
O tome da li su i koliko ova Jeremićeva putovanja bila uspešna za građane Valjeva koji su ih finansirali, svedoči činjenica da se prihodna strana gradskog budžeta nije uvećala. Međutim, ne samo da ova putovanja nisu doprinela direktnom povećanju gradskog budžeta, ona u Valjevo nisu dovela nijednu investiciju.

Dragan Jeremić – obećava građanima pred izbore kule i avione, a do sada su mu rezultati NULA !?

Ne tako davno, građani Valjeva bili su svedoci spektakularne najave Dragana Jeremića (tik pred početak izborne tišine 2016. godine) o dolasku investicije u Valjevo koja će zaposliti 3.000 ljudi. Međutim, čini se da ni desetine pređenih kilometara nisu bile dovoljne da ta investicija dođe.
Izvori bliski SPS-u tvrde da je Jeremićev odlazak u Rusiju imao za cilj pronalaženje partnera za Halu sportova. Međutim, i ovo Jeremićevo putovanje za rezultat na semaforu ima nulu.

Pozivamo Dragana Jeremića – Poćutu da izađe pred građane Valjeva i iznese rezultate, šta je to uradio za grad Valjevo u proteklih godinu i po dana!?

VALJEVSKA POLICIJA ŠTITI DRAGANA JEREMIĆA?? PREKRŠAJNE PRIJAVE DRŽE U FIOCI DO ZASTARE??

Istini za volju, možda bi Jeremićeva putovanja bila daleko uspešnija da nije bilo saobraćajne policije koja ga je u tome omela. Naime, prema tvrdnjama službenika Policijske uprave u Valjevu, protiv Jeremića su u nekoliko navrata podnošene prekršajne prijave zbog raznih saobraćajnih prestupa ali mu je oduzimana i vozačka dozvola. Ono što svakako nije dobro je broj prekršajnih postupaka koji su se vodili protiv njega, a koji su zastareli.
Ko i zašto iz Valjevskog MUP-a štiti Dragana Jeremića? Pitamo se zašto zakon ne važi podjednako za svakog građanina Valjeva? 
Ko dozvoljava Draganu Jeremiću da se bahato ponaša u saobraćaju, da prolazi kroz crveno, da ne vezuje pojas? Ko iz Valjevskog MUP-a dozvoljava zastaru prekršajnih prijava podnetih protiv Dragana Jeremića? 
Pitamo se: DOKLE VIŠE JEREMIĆU?
Portal kolubarski.info je na osnovu Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja uputio zahtev kojim su zatražene informacije o svim prekršajnim prijavama protiv Dragana Jeremića. Iz navedenih prijava videćemo koliko je kazni Dragan Jeremić platio, ali i koliko je kazni zastarelo.
Portal kolubarski.info će u narednom periodu istraživati sve “protivzakonite” radnje načelnika Valjevskog MUP-a kao i njegovih saradnika. Pitamo se, da li je normalno da Dragan Jeremić ima privilegije koje nije zaslužio, dok sa druge strane samo pričinjava materijalnu štetu građanima Valjeva?
Jedno je sigurno, Jovanča Micić i njegov “Put oko sveta” pripadaju komediji, a u koji žanr spadaju putešestvije Dragana Jemerića ostavljamo sugrađanima da procene.
Nastaviće se…
Ostale vesti možete pročitati ovde.

3 Komentara

  1. Dalibor
    May 3, 2018 - 11:34 pm

    Koja lopina njega treba izbaciti iz Valjeva. Kao da mu je mama kupila Valjevo pa nas sve pravi budalama i radi sta hoce. Treba ga ssutnuti sa mesta zamenika gradonacelnika

    Reply
  2. Niki
    May 4, 2018 - 12:07 am

    Lopovčina. Čibe!

    Reply
  3. Komšija
    May 7, 2018 - 7:56 am

    Ljudi zna li ko šta je sa.Djošom konobarom?

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *