Zaplenjeno 3,2 tone nelegalnog duvana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Ubu, uhapsili su O. J. (1980) iz Uba, zbog postojanja osnova sumnje da je  izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda. Prilikom pretresa stana, policija je kod osumnjičenog pronašla i oduzela 2.420 kilograma sušenog duvana u balama. O. J. je u zakonskom roku sproveden nadležnom tužilaštvu. Pored njega uhapšen je N. M. (1973) iz Uba, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda. Prilikom pretresa stana i drugih prostorija kod osumnjičenog je pronađeno i oduzeto 348,8 kilograma duvana, od toga 267,3 kilograma rezanog duvana i 81,5 kilograma duvana u listu, kao i mašinu za rezanje duvana, mašinu za parenje duvana i jednu vagu za merenje.

Policija je podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv jednog lica iz Mionice, zbog postojanja osnova sumnje da je  izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Kod osumnjičenog je prilikom pretresa stana, pronađeno i privremeno oduzeto 5,1 kilogram rezanog duvana i 1.466 ručno savijenih cigareta namenjenih za dalju prodaju. Prijava je podneta i protiv jednog lica iz Osečine, zbog postojanja osnova sumnje da je  izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda. Prilikom preteresa stana, kod osumnjičenog je pronađeno i privremeno oduzeto 146,5 kilograma duvana u listu i jedna mašina za rezanje duvana.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *