Osnovci iz Jabučja uspešni na takmičenjima iz matematike i hemije

Na Opštinskom takmičenju iz matematike održanom u Lajkovcu 28. februara takmičili su se učenici od trećeg do osmog razreda. Predstavnici Osnovne škole “Dimitrije Tucović” Jabučje postigli su zavidne rezultate.

U prvom ciklusu rezultati su sledeći: učenik trećeg razreda Vojin Radovanović osvojio je treće mesto, dok su Ognjen Radibratović i Filip Lazić dobili pohvale. Lazar Jakovljević, učenik četvrtog razreda, osvojio je treće mesto. Učenici prvog ciklusa nemaju pravo takmičenja na sledećem nivou.

Što se tiče učenika drugog ciklusa, postignuti su sledeći rezultati: Teodora Bajić iz petog razreda osvojila je prvo mesto, Lana Ivanović iz šestog takođe prvo mesto, iz sedmog razreda Jovana Milosavljević je osvojila prvo mesto, a Veljko Babić drugo, dok je Tamara Bajić iz osmog razreda osvojila drugo mesto.

Na Okružno takmičenje iz matematike plasirale su se: Teodora Bajić, peti razred; Lana Ivanović, šesti razred i Jovana Milosavljević, sedmi razred.

Učenike su pripremale učiteljice Suzana Tasić i Milanka Lukić, kao i predmetne nastavnice Marija Marić i Svetlana Milivojević.

Na Opštinskom takmičenju iz hemije održanom u Lajkovcu 6. marta prvo mesto u konkurenciji sedmog razreda zauzela je učenica Jovana Milosavljević, dok je treće mesto pripalo Kristini Miljanić. Na Okružno takmičenje iz hemije plasirala se Jovana Milosavljević. Predmetna nastavnica je Jasmina Kovačević.

Kolubarski Info / lajkovac.org.rs / Foto: Kolubarski Info

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *