Najveća trubačka zvezda Dejan Petrović nastupa u Valjevu za Novu godinu

Na Gradskom trgu u Valjevu će za Novu godinu nastupiti Dejan Petrović i njegov Big Bend. Kao i svake godine Grad Valjevo, u saradnji sa Centrom za kulturu, organizuje svečani doček Nove godine na otvorenom za svoje sugrađane. I 2020. godinu dočekaćemo na Gradskom trgu u Valjevu, uz veliku binu i koncert Dejana Petrović i Big Banda, zvezde naše muzičke scene i uz tradicionalni novogodišnji vatromet.

Program počinje u 21 čas, nastupom valjevskog benda „Mehanički balet“, a potom će Dejan Petrović i Big Bend nastupati od 23 časa do ponoći, kada će uz čestitke biti organizovan i veliki vatromet. Koncet će biti nastavljen do 1 sat iza ponoći.

U sedmici pre Nove godine biće održan bogat dečji novogodišnji program. Pozorišna predstava „Otkačena novogodišnja bajka“ će premijerno biti izvedena 22. decembra u Centru za kulturu. Uz podelu poklona za decu iz ranjivih kategorija, Novu godinu ćemo ispratiti uz „Novogodišnju bajku“ Udruženja „Anđeli čuvari“, koji tradicionalno pripremaju program za najmlađe, sa akcentom na decu sa posebnim potrebama. Klovnovanje počinje 28. decembra od 17 do 19 časova, a to popodne će biti odigrana Klovnovska predstava, šminkanje dece, a Deda Mrazovi će deliti slatkiše.

Dan kasnije, 29. decembra od 17 do 19 časova traje Novogodišnja čarolija. Najpre će u 17 časova početi predstava za decu „Novogodišnja čarobna jelka“, a od 17.45 do 19 časova će deca moći da se oprobaju u glumi, da pripreme svoju pozorišnu predstavu, priredbu, pesmicu..

Svi programi se održavaju na Platou Centra za kulturu Valjeva, ili u Holu u slučaju velike zime. Od 25. do 31. decembra. Turistička organizacija Valjeva realizuje Novogodišnji bazar na Gradskom trgu. Na ovom bazaru će Valjevci tradicionalno moći da kupe novogodišnje rekvizite, poklone, domaću hranu i piće, što će upotpuniti novogodišnju atmosferu na ulicama našeg grada.

U budžetu grada Valjeva je za organizaciju novogodišnjeg programa izdvojen 3,1 milion dinara.

INFO 24 / Foto: va1.info

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *