Karatisti Mionice osvojili 22 medalje i dva pehara na turniru “Čačanski pobednik”

Povodom obeležavanja Dana Grada Čačka u nedelju 15. decembra je održan karate turnir “Čačanski pobednik” na kojem su nastupila i 22 takmičara Mionice.

Mioničani su se istakli, osvojivši čak 22 medalje u katama pojedinačno i ekipno (10 zlatnih i po 6 srebrnih i bronzanih). Zlatnu medalju je osvojio kata tim nada (Nikola Sekulić, Oliver Ostojić, Aleksandar Nikolić). U pojedinačnim nastupima dva zlata je osvojio pionir Nikola Sekulić (u svojoj klasi i u apsolutnom nivou), poletarac Nikola Ranković je osvojio zlato u svojoj klasi i srebro u apsolutnom nivou, a zlatom u svojim klasama okitile su se poletarke Dunja Kević i Milica Rakić, nade Čeda Rakić, Oliver Ostojić i Jana Popović, kao i kadetkinja Tanja Stanojević. Srebrni u svojim klasama bili su pionir Andrija Nikolić i nade Helena Pavlović, Luka Simović, Milica Mijailović i Aleksandar Nikolić. Na pobedničko postolje, uz osvojene bronze, popeli su se poletarka Iva Radivojević, pionirka Anđela Lučić i pionir Nemanja Čitaković, nade Marko Vasić i Anđelija Jevtović i kadet Jovan Belošević. Za Mionicu su nastupile i poletarke Lenka Simović i Iskra Paunović, kao i kadetkinja Đurđa Rakić.

img 20191215 wa0010

 

Pored medalja, Mioničani su osvojili i dva pehara. Nagrađeni su kao klub sa najviše takmičara, a potom su proglašeni i za vicešampione turnira.

Kolubarski.info

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *