Modna revija „Lepota i moda u humanoj akciji“

Udruženje „Rodi se na lepom mestu“ organizuje Humanitarnu modnu reviju LEPOTA I MODA U HUMANOJ AKCIJI, koja će biti organizovana večeras (petak, 6. decembra) u Centru za kulturu Valjevo, sa početkom u 20 časova.

Cilj ove kampanje koja traje nešto više od godinu dana je da se prikupe sredstva za opremanje  ginekološko – akušerskog odeljenja u kojem se godišnje rodi oko 1300 beba, a leči se na hiljade žena sa teritorije Kolubarskog okruga!

Večerašnja modna revija je prilika da se još jednom skrene pažnja javnosti na važnost ovih odeljenja i pozovu sugrađani da doniraju.

U modnoj reviji će učestvovati ugledni Valjevci iz svih branši i ljudi dobri volje iz javnog života Srbije, uz manekene Studija M. Oni će uz podršku valjevskih butika, šminkera i frizera prikazati ono lepše i humanije Valjevo, a sve sa ciljem prikupljanja novca za opremanje porodilišta i ginekologije Opšte bolnice u Valjevu!

U dosadašnjoj kampanji je skupljeno oko 130.000 evra bilo uplatom preko Udruženja, bilo nabavkom aparata i donacijom direktno Opštoj bolnici Valjevo, a zahvaljujući inicijativi Udruženja „Rodi se na lepom mestu“.

kolubarski.info

 

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *