Gvozdenović: Srbija želi Vučića, a ne tajkune i fašiste poput Đilasa, Jeremića i Obradovića

Gradonačelnik Valjeva i predsednik GrO Srpske napredne stranke Valjevo dr Slobodan Gvozdenović reagovao je povodom sinoćne namere grupe pristalica opozicije da spreče predsednika Srbije Aleksandra Vučića da uđe u zgradu Radio Televizije Srbije kako bi gostovao u televizijskoj emisiji Upitnik.

“Sinoćni pokušaji da se spreči gostovanje predsednika Vučića na Javnom servisu još jedan su dokaz nemoći Đilasa, Jeremića i Obradovića da nasiljem i ulicom, u društvu prošaranom atentaima, bez izbora dođu na vlast.

Srbija neće fašiste da je vode, neće tajkune i kriminalce niti veruje njihovim N1 i drugim gebelsovskim propagandnim centrima za trovanje Srbije.

Predsednik Vučić je hiljadu puta pokazao da se ne plaši bogatih i moćnih i da za fašiste i kriminalce ima samo tepih bombardovanje. Građani Srbije neće Srbiju koja predstavljala Evropsku mračnu komoru u doba Đilasa i Jeremića. Građani Srbije neće više da u grobnoj tišini plaćaju harač Đilasu i Jeremiću.

Srbija hoće Vučića, hoće auto-puteve, nova obradništa, nove fabrike, obnovljene bolnice i škole, veće plate i penzije. Građani Srbije hoće Aleksanda Vučića – čoveka od najvišeg poverenja i najviše moralne vrednosti, da im promeni sopstvene živote.

Došao je trenutak da Srbija otvori svoje kapije zaključane iznutra i da budućnost uđe u Srbiju. Budućnost u koju verujemo sa Aleksandrom Vučićem na čelu”, izjavio je dr Slobodan Gvozdenović, gradonačelnik Valjeva i predsednik GrO Srpske napredne stranke Valjevo.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

2 Komentara

  1. GANE
    November 7, 2019 - 6:39 pm

    Ali Valjevo neželi tebe

    Reply
    • Zoki
      November 8, 2019 - 7:49 am

      Valjevo želi one žuto crne daždevnjake što prodaju narkotike po ulici pa kad se okupe onda nešto konzumiraju pa tako nakonzumirani baljezgaju na času!

      Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *