Poćutin vozač lagao da je bio sa Poćutom na službenom putu u Sloveniji

Dugogodišnji Poćutin vozač i poslovni partner u mnogim poslovima, Sava Vuković, a o čemu je KOLUBARSKI.INFO u prethodnom periodu već pisao, lažno je prikazao da je sa tadašnjim zamenikom gradonačelnika Valjeva, Poćutom, boravio na službenom putovanju u Sloveniji u periodu od 15. do 17. januara prošle godine.

Poćutin vozač Sava Vuković podigao je za to naknadu u Gradskoj upravi u iznosu od 190 evra. Nadležni državni organi poveli su postupak protiv Poćutinog vozača zbog sumnje da je izvršio krivična dela prevare i falsifikovanje službene isprave.

Sava Vuković se sumnjiči da je u toku januara meseca 2018. godine, u svojstvu vozača zaposlenog u Gradskoj upravi grada Valjeva, u nameri pribavljanja protivpravne imovinske koristi za sebe, lažnim prikazivanjem činjenica da je bio na službenom putu u Republici Sloveniji u periodu od 15. do 17.01.2018. godine, sačinio i svojeručno potpisao izveštaj sa službenog putovanja zajedno sa troškovima nastalim u toku putovanja, iako je znao da u navedenom periodu nije boravio na službenom putu u Sloveniji i na taj način doveo u zabludu odgovorna lica u Gradskoj upravi grada Valjeva da mu po tom osnovu isplate iznos od 190 eura, odnosno 22.420,00 dinara u dinarskoj protivvrednosti, koji iznos je zadržao za sebe oštetivši Gradsku upravu grada Valjeva za iznos neopravdano isplaćenih sredstava.

Kako KOLUBARSKI.INFO saznaje, Poćutin vozač umešan je u mnoge mahinacije dok je Poćuta bio direktor Direkcije za izgradnju grada Valjeva, gde je, kako tvrdi naš izvor, Poćuta “ukrao kamion para”, dok je njegov vozač ćesto prihvatao krivicu na sebe kada je Poćuta nekoliko puta “lupao” službeni automobil, koje je Grad skupo plaćao, a tadašnji načelnik valjevske policije Saša Marković pokrivao. Naš sagovornik kaže da se u ovom slučaju očigledno radi o kraduckanju, ali kod Poćute i njegove ekipe to kraduckanje je, kako kaže, odavno prešlo u pljačku od koje se kupuju stanovi po Beogradu, gradi porodična kuća u Valjevu pd 600 kvadrata, kupuje kuća na Zlatiboru…

Portal KOLUBARSKI.INFO će nastaviti i dalje da piše o Poćutinoj lopovskoj ekipi, u nadi da će država jednom ispitati opljačkano bogatstvo ovog diplomiranog defektologa, koji za sebe kaže i da je doktor nauka. Građani Valjeva koji nam se u velikom broju javljau poručuju i koje nauke je doktorirao – lopovske.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

1 Komentar

  1. GAGI
    August 30, 2019 - 10:35 am

    Dali je moguće?
    Je’l to onaj fini dečko koji ima šapu nad kaficima u Pernici?
    Nije to istina pa on je Pocutin i Slavicin drug a oni su “posteni”.

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *