Najveći spektakl godine večeras u Valjevu

Večeras će se u gradu na Kolubari po prvi put održati  najveća i najglamuroznija godišnja dodela nagrada za rad, postignuća i stvaralarštvo „Valjevski oskar popularnosti 2018“ koja će ugostiti preko 24 izvođača, preko 50 medijskih kuća i zvanica iz Srbije i regiona.

Na scenu ovogodišnjeg Valjevskog oskara staće između ostalih Viki Miljković, Neda Ukraden, Mirza Selimović, Mia Borisavljević, Katarina Grujić, Milena Ćeranić, Ministarke, Slavica Ćukteraš, Kija Kockar, Sloba Radanović i drugi koji će svojim najvećim hitovima dovesti atmosferu do usijanja u „valjevskoj areni“.

 

Valjevski oskar popularnosti 2018.

Kako saznaje kolubarski.info, priređeno je i specijalno iznenađenje za Valjevsku publiku, naime deo “estradnog neba nad Valjevom” biće i jedna od najvećih zvezda Šako Polumenta koji će otpevati novi veliki hit i podsetiće publiku  starim hitovima kao što su “Dišem za tebe” i “Pod sjajem ružičastih zvezda”. Valjevo večeras pored grandioznih nastupa večeras očekuje i velika emocija na sceni.

Pored izvođača biće nagrađene i muzičke televizije, televizijske emisije, najbolje produkcije kao i estradni menadžeri godine.

Domaćin „Valjevskog osakra popularnosti 2018“ i voditelj programa biće dobro poznato lice Grand produkcije Dragana Katić.

Ukoliko želite da budete deo najvećeg spektakla u regionu posetite Halu sportova „Valis“ večeras od 20 časova. Karte se mogu uzeti na biletarnici hale sportova. Cena standardne ulaznice je 700rsd, a ukoliko želite da uživate tik uz binu uz vaše omiljene izvođače možete kupiti VIP ulaznicu po ceni od 1200rsd.

 

 

2 Komentara

  1. Lela
    December 5, 2018 - 9:33 am

    Dolazimoooo ❤️ Sako VRH

    Reply
  2. Mala
    December 5, 2018 - 9:49 am

    Savrseno dolazimo

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *