Vlada Jerinić novi načelnik Policijske uprave u Valjevu

Dosadašnji načelnik Policijske uprave u Valjevu Saša Marković nakon smene raspoređen je na novu dužnost kao pomoćnik načelnika Uprave granične policije, dok je od danas, na mesto načelnika Policijske uprave raspoređen Vlada Jerinić, dosadašnji načelnik policijske stanice u Mionici.

Marković je uspešno rukovodio Policijskom upravom u Valjevu od septembra 2013. godine do danas.

Novi načelnik Policijske uprave Vlada Jerinić je ranije bio komandir policijske stanice u Ubu, kao i načelnik odeljenja policije Policijske uprave  Valjevo. Nakon toga je raspoređen na mesto načelnika policijske stanice u Mionici, odakle je i došao na novu dužnost.

 

3 Komentara

  1. Марко Марковић
    October 24, 2018 - 9:38 am

    Прави потез, вишеструко квалитетнији човек и професионалац од Марковића

    Reply
  2. Sasa
    October 24, 2018 - 5:10 pm

    Sasa Markovic, covek koji je rusio sve i svakog ko mu je zasmetao u svojoj karijeri. Ambicija jaka, slab karakter i potpuno iskrivljena slika realnosti o sebi. Egocentricnost i pohlepa za vlascu mu je razvijena do neslucenih razmera. Osoba koja je poltron jakima, a satrap slabima. Spremna na razna poturanja kako bi se domogao onog sto misli da vredi. Dok je gradio karijeru, rusio je dusu i postajao sve osioniji. I kako to obicno biva, pravda na kraju pobedjuje. Jeste bila spora, ali je ipak stigla.
    Ipak, srecan mu put tamo gde se nece pitati bas nista i bar se nadam da ce to biti okidac njegovog prosvetljenja i moralne katarze.

    Reply
  3. Poćuta
    October 25, 2018 - 8:18 am

    Paša vice prezident Mionice.. SNS..

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *