Gvozdenović: Ovom pobedom pokazali smo da nemamo konkurenciju

Nakon održavanja izbora za Skupštine mesnih zajednica  na seoskim područjima grada Valjeva, na kojima je Srpska napredna stranka odnela ubedljivu pobedu, na konferenciji za novinare građanima se obratio gradonačelnik Grada Valjeva i predsednik GO Srpske napredne stranke dr Slobodan Gvozdenović.

kzn sns valjevo izbori 1

Na početku konferencije Gvozdenović se zahvalio prisutnim novinarima kao i građanima koju su izašli na izbore i podržali kandidate predložene ispred Srpske napredne stranke.

“Juče su održani izbori u 22 seoske mesne zajednice gde smo imali dobru izlaznost birača. Od 100% upisanih birača na izbore je izašlo 28.6% što predstavlja 3841 birača od ukupno 13465 upisanih u biračke spiskove. Obzirom da je 2013. godine u istim tim mesnim zajednicama izlaznost bila u proseku oko 6-7% ovo je značajan pomak i pokazatelj da se građani više interesuju za izbore u mesnim zajednicama nego u predhodnom periodu“, rekao je Gvozdenović.

„Od 22 seoske mesne zajednice kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka su pobedili u 20 mesnih zajednica i od 200 mandata, koliko je bilo u opticaju, 173 mandata su dobili kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka. Ukupan broj prijavljenih kandidata je bio 246 što ilustruje da je interesovanje za ove izbore bilo veliko“, istakao je gradona;elnik i dodao da to samo dokazuje da je Srpska napredna stranka najbolja i najorganizovanija stranka u Srbiji.

On je rekao i da su za Srpsku naprednu stranku svaki izbori važni i da građani Valjeva, kao i Srbije, veruju u politiku predsednika Aleksandra Vučića i da daju punu podršku toj politici.

„Mi smo spremni da sutra kao gradska vlast razgovoramo sa novoizabranim predstavnicima seoskih mesnih zajednica i da na terenu rešavamo sve probleme koji su za te ljude od životnog značaja, koji mogu najbolje da nam prenesu šta je ustvari konkretan problem na teritoriji jedne mesne zajednice“, rekao je Gvozdenović.

Printscreen Studio B

„Vi ste videli da smo u proteklom periodu imali i proglašenje vanredne situacije na pojedinim delovima teritorije grada Valjeva gde su se u pojedinim mesnim zajednicima predstavnici pokazali agilniji u odnosu na neke druge. Na mestima gde je proglašena vanredna situacija Grad je u punom kapacitetu, naravno koliko su nam mogućnosti dozvoljavale, uradio najbolje što je mogao da otkloni i sanira posledice nepogoda koje su nas pratile u ovom letnjem periodu. Ni najstariji stanovnici ne pamte takve padavine u periodu letnjih meseci, ali ono što je bilo do nas i što je bilo u ljudskoj moći mi smo uradili na najbolji mogući način.“

„Predstoje nam izbori u gradskim mesnim zajednicma koji su značajni za nas i vrlo ozbiljno pristupamo izborima pogotovo u velikim mesnim zajednicama gde su infrastrukturni, kao i komunalni, problemi već decenijama nagomilani. Očekujemo od novoizbranih predstavnika punu saradnju za dobrobit građana i na naravno jedan korektan i krajnje profesionalan odnos gradskih vlasti“, zaključio je Gvozdenović.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

9 Komentara

  1. Dalibor
    October 1, 2018 - 9:19 pm

    Svaka cast vidi se ko je najbolji.

    Reply
  2. Strelac
    October 2, 2018 - 4:32 am

    A zašto su onda ove face na slikama tako smrknute i zabrinute?

    Reply
  3. Mačak
    October 2, 2018 - 6:01 pm

    U odnosu na predhodne kod nas u Brankovini vec uradjeno vise nego u zadnjih 20 godina!! Ukupno 1700m.asfalta,ulicna rasveta,popravka puteva ,ciscenje korita,kosenje groblja, urdjena je i rasveta na muzeju, posle onih poplava dobili smo sanaciju, propuste i presip svih puteva i jos mnogo toga! Pa se cudite otkud tolika podrska, Boba je jedan divan covek i pre svega dobar gradonačelnik!!

    Reply
  4. Miki
    October 2, 2018 - 6:26 pm

    Valjevo je dokazalo da je ozbiljan grad koji stoji čvrsto iza svojih stavova i svoje politike, tako da pobeda je bila samo potvrda da se vodi odgovorna politika, koja je zaslužila poverenje građana.

    Reply
  5. Bokica
    October 2, 2018 - 6:43 pm

    Narod je prepoznao kome treba verovati, ko odrzi svoja obecanja, i koji je dokazao da je istrajan u ciljevima koji su u interesu grada i gradjana.

    Reply
  6. Kiki
    October 2, 2018 - 6:43 pm

    Želim seoskim MZ da i dalje rade na dobrobiti sela.

    Reply
  7. Mimi
    October 2, 2018 - 6:48 pm

    Rezultat sve govori. Ko radi taj ima i podršku, čestitam na pobedi.

    Reply
  8. Sosa
    October 2, 2018 - 6:48 pm

    Solidna izlaznost s obzirim da se radi o mesnim zajednicama. Meštani su prepoznali napore našeg gradonačelnika da njihove zahteve.

    Reply
  9. Mila
    October 2, 2018 - 6:53 pm

    Rezultat koji je postignut je dovoljan dokaz da je politika koja se vodi na lokalnom i državnom nivou ozbiljna i odgovorna. Sve čestitke gradonačelniku na ozbiljnom radu i odgovornosti.

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *