Nezapamćena posećenost na koncertu Jelene Rozge

Koncert za pamćenje, luda žurka, sjajan provod, samo su neki od opisa posetilaca koncerta Jelene Rozge, koji je sinoć održan u Valjevu, u okviru „Tešnjarskih večeri”. Nekoliko hiljada posetilaca, koji su bili ne samo Valjevci, već i iz mnogih drugih gradova prisustvovalo je odličnom koncertu popularne splitske pevačice. Veče pre ovog koncerta, u Valjevu je nastupio i Haris Džinović, koji je okupio rekordan broj posetilaca svih generacija, tako da ovogodišnje „Tešnjarske večeri” obaraju sve rekorde po posećenosti. Organizatori se zahvaljuju gradskom rukovodstvu koje je najzaslužnije za ovako dobre rezultate koje donosi festival “Tešnjarske večeri”.

Pravi muzički ugođaj najavila i sama Jelena Rozga, koja je pre koncerta rekla da se ona uvek daje 100 posto na svakom nastupu, a o Valjevu i „Tešnjarskim večerima” je čula dosta lepih stvari.
„Čitam poruke svojih fanova, a oni su mi napisali da žele čuti pesme „S druge strane meseca”, „Opijum”, „Da li znaš da te ne volim”, čak i neke pesme koje stvarno dugo nisam pevala , poput „Ime mi spominje””.
„Žalo mi je što sam došla u Valjevo u zadnji čas, ali leto je i mi smo stalno na putu i jedva da i u Splitu budem duže od dana i po”, požalila se na užurban raspored nekadašnja pevačica grupe „Magazin” i izrazila želju da će posle nastupa imati priliku da bolje upozna naš grad.
„Magazin je bio moj početak i ja sam već u četvrtom razredu srednje škole, paralelno završavala školu i pevala, išla na koncerte. Sve je to bilo novo za mene. Odjednom me svi prepoznaju na ulici, a ja sam samo mala iz Splita, koja voli pevati i kojoj se ispunila najveća želja da bude pevačica Magazina. Kako su godine išle, ja sam imala potrebu, kao i pevačice pre mene, da napravim solo karijeru. To sam planirala i ranije, otišla sam iz Magazina 2006. godine, kada smo svi seli i dogovorili se da snimimo još jedan album i odradimo to poslednje leto. I onda je krenuo svako svojim putem. Najviše pamtim iz tog perioda od deset godina, te svoje početke solo karijere, koji su bili užasno teški”.


Jelena Rozga je saznala i da je Željko Joksimović iz Valjeva i uputila je pozdrave Joksimoviću i njegovoj ženi Jovani, za koje je rekla da su njeni veliki proijatelji.
Na pitanje kakva sećanja ima na Olivera Dragojevića, koji je nedavno preminuo, Jelena Rozga je rekla da joj je jako teško da o tome govori.
„Oliver je jedan i jedini, Oliver je i sve”, rekla je Jelena Rozga.
Ona je najavila i nove projekte, među kojima je i jedan sa koleginicom sa ovih prostora. O čemu se radi, Jelena Rozga nije htela da otkrije, ali je rekla da će se o tome čuti uskoro.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

2 Komentara

  1. Gruja
    August 7, 2018 - 8:22 am

    Svaka čast, odličan koncert. Sve pohvale organizatorima.

    Reply
  2. Danijela78
    August 7, 2018 - 8:27 am

    BRAVO

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *