Rekonstrukcija trotoara u Hajduk Veljkovoj ulici

Danas je gradonačelnik dr Slobodan Gvozdenović obišao završene radove u Hajduk Veljkovoj ulici. Urađena je potpuna rekonstrukcija trotoara u dužini od 104 metra i podzida prema naselju Sinđelićev blok. Vrednost radova je milion i dvesta hiljada dinara sa PDV-om, a izvođač radova je „Preduzeće za puteve“.

„Ovo je bila jedno neuralgična tačka u prošlo vreme, automobili su bili parkirani na tom delu i pešaci nisu mogli slobodno da se kreću. Ovaj deo grada je posebno prometan zbog blizine četvrte škole, prelaza ka bolnici, pa je kretanje starih lica, majki sa decom i svih ostalih sugrađana bilo otežano. Podzida koja je urađena omogućila je normalno funkionisanje stanara u ovom delu naselja. Rekontruisali smo trotoare i u Pantićevoj ulici, u delu do Tehničke škole i u Dušanovoj ulici sa desne strane ka mostu i putnom pravcu za Bajinu Baštu. Valjevo je danas jedno veliko gradilište u kom su mnoge ulice u fazi rekonstrukcije,“ istakao je gradonačelnik.

Gradonačelnik je najavio rekonstrukciju Ulice Vuka Karadžića u kojoj se nalaze brojne značajne institucije i rekao da je ona prioritet Gradske vlade. Takođe je najavio i rekonstrukciju Trga, Nušićeve ulice i ulica u seoskom području.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

3 Komentara

  1. Lukić
    June 1, 2018 - 6:37 am

    Radi li ovaj Klomber gde ili ide samo da se slika sa Bobom ?

    Reply
    • Milan
      June 3, 2018 - 12:32 pm

      Ma kada je on nešto radio!

      Reply
  2. Milan
    June 1, 2018 - 1:57 pm

    Ahahaha, to je mnogo bitna vest!

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *