Serija hapšenja u Valjevu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu rasvetlili su četiri teške krađe na području grada i uhapsili S. P. (1976) iz Lazarevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

Sumnja se da je on u toku noći provaljivao u stanove koji se nalaze u prizemlju zgrada i u kojima su stanari spavali, i iz njih odnosio novac, mobilne telefone i zlatni nakit.

Po nalogu osnovnog javnog tužioca, S. P. je određeno zadržavanje do 48 časova i, uz krivičnu prijavu, sproveden je tužilaštvu u Valjevu. Sudija za prethodni postupak, osumnjičenom je odredio pritvor do 30 dana.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tri osobe, među kojima je jedan maloletnik, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivična dela teška krađa i krađa.

Sumnja se da su oni tokom aprila provaljivali u staje seoskih domaćinstava na području Valjeva iz kojih su krali ovce i dalje ih prodavali.

Osumnjičeni su na ovaj način više poljoprivrednih gazdinstava oštetili za oko 250.000 dinara.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su I. P. (1980) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u njegovom stanu, prilikom pretresa, pronašla 885 grama marihuane, spakovane u više plastičnih kesa, elektronsku vagu za precizno merenje, makazice za sečenje, dva mobilna telefona sa karticama, kao i 1.190 eura i 25.000 dinara za koje se sumnja da potiču od prodaje narkotika.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužiocu u Valjevu.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *