SLAVICA VUJANAC ZA DRAGANA JEREMIĆA: Bio je seljak u majici Če Gevare. Od njega sam napravila respektabilnog političara!

Još se ni rešetke pritvorske jedinice nisu zatvorile za valjevskim funkcionerom SPS-a, a moralna vertikala, Slavica Vujanac, je već obrnula ćurak i zaigrala na kartu poštenja. Onaj koji je do juče u njenim tekstovima bio štićenik prve klase, postaje glavni krivac i uzrok slabljenja Dragana Jeremića Poćute. Pretočeno u komunistički stil moglo bi se reći: “Napad na Tita, napad je na državu”. Tako bi ukratko izgledala anatomija svih pisanija Vujančeve kojima obasipa čitaoce svog portala.

Ako je suditi po onoj staroj narodnoj “Ko visoko leti, nisko pada” sudbina političkog života Dragana Jeremića mogla bi izgledati baš tako. Iako svoj brzi uspon nesumnjivo duguje medijima koje je stvarao, finansirao i gasio, glavna poluga u stvaranju i oblikovanju njegovog imidža bila je upravo Slavica Vujanac čiji je medij u većini slučajeva služio za disciplinovanje njegovih političkih protivnika i neistomišljenika. Svi oni koji nisu bili podobni po politički ugled Jeremića završavali bi identično – medijski ocrnjeno.

No, strmoglavi pad Jeremića nagovestilo je hapšenje njegovih bliskih saradnika sredinom prošle godine. Četa od osam ljudi sumnjiči se da je izvršila krivična dela primanje i davanje mita, zloupotreba službenog položaja, zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom i falsifikovanje službene isprave. A da li se još nešto “iza brda valja”, ostaje da vidimo…

Šta si radio, sa tim se i nosi

Portal Kolubarski.info, iz izvora bliskih SPS-u, došao je do informacija da je Dragan Jeremić, nemoćan da se odupre snažnoj argumentaciji koja prethodnih dana stiže na njegovu adresu, pomoć potražio u Beogradu kod svojih visokih partijskih drugova. Međutim, pokušaji da se stane na put istinitom izveštavanju nisu urodili plodom. Partija je, kako saznajemo, na ove vapaje ostala nema.

Inače, koliko su odnosi između Jeremića i Vujančeve prisni govore i procureli transkripti iz Policijske uprave. Trenutak kada joj sagovornik preko telefona raportira govoreći: “Caco, ti znaš da ja ništa ne radim bez Draganove (Jeremićeve) saglasnosti. Pa on sve radi. Ja sam tu samo kurir, šofer… Razgovaraj s njim“, kao i njen odgovor: “Razgovaraću o tome sa Draganom. Znaš ti kakav je on” upravo ukazuju na postojanje neke “tajne veze”.

Osim toga, Vujančeva se u telefonskom razgovoru pohvalila kako je Jeremiću promenila, ne samo modni identitet, već sebi pripisuje zasluge za njegov politički ugled. Ona svom sagovorniku kaže: “Pa, Bože, zar sve da padne u vodu?  Ja sam od seljančeta sa majicom Če Gevare napravila respektabilnog političara”. Kaže se da iza svakog uspešnog muškarca stoji još uspešnija žena, a da li su Slavica Vujanac i Dragan Jeremić pravi primer za to – vreme će pokazati.

Rajevac nisu radnici, a radnici nisu Rajevac

I baš kada su sumornu i dosadnu medijsku sliku Valjeva počele da zapljuskuju živopisne boje utičući tako na jačanje medijskog pluralizma, ojačala je i potreba da se reaguje i dodatno agituje za svakog dobrog platišu.

Slavica Vujanac je tako hitro ali nespretno reagovala kada je našu kompaniju optužila da urušava ugled Valjevske pivare (?!).

Time što portal kolubarski.info od Aleksandra Rajevca, direktora Valjevske pivare, traži da dostavi dokumentaciju o poslovanju kako bismo upoznali javnost sa trošenjem novca ove kompanije, nikako ne može predstavljati udar na zaposlene, niti na bilo koji način dovodi u pitanje njihovu egzistenciju. Naprotiv, egzistenciju zaposlenih može jedino da dovede u pitanje nestručno poslovanje rukovodioca Valjevske pivare.

Portal kolubarski.info nastaviće da pita i piše. A Slavica Vujanac će svakog puta dobiti odgovor. Baš kao što je to slučaj sada.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

 

 

 

2 Komentara

  1. Pera detlic
    April 26, 2018 - 4:11 am

    Ona ce za njega da uradi sve sto joj on i pomisli da zatraži. Slepa je ako ne vidi koliko on nju koristi. Znamo svi sta su godinama radili. Nista novo za mene.

    Reply
  2. King of Valjevo
    April 26, 2018 - 5:28 pm

    slavica bila pijana ko morka kad je pricala ovo za pocutu

    Reply

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *