„Valjevsko pivo“ među dobitnicima priznanja po glasovima potrošača

Priznanja “Moj izbor”, za najbolje domaće proizvode i brendove po mišljenju potrošača, dodeljena su u svečanoj sali Grada Beograda. U društvu najboljih je i Valjevsko pivo, koje je osvojilo priznanje “Pobednik internet glasanja”, s obzirom na to da je u prvoj fazi glasanja, na sajtu “Moj izbor”, dobilo najviše glasova u konkurenciji 780 domaćih robnih marki!

Primajući nagradu direktor Valjevske pivare Aleksandar Rajevac je rekao da je za 158 godina postojanja i bogate tradicije Valjevska pivara dobila brojne nagrade, ali je ova svakako najdraža zbog toga što dolazi direktno od potrošača.

“To nas ujedno obavezuje da budemo još bolji i da zbog naših vernih konzumenata održimo i unapredimo kvalitet Valjevskog piva. Odnos između Valjevske pivare i potrošača upravo je zasnovan na velikoj lojalnosti i uzajamnom poverenju”, rekao je Rajevac.

Akciju “Moj izbor” organizovalo je udruženje “Moja Srbija” uz podršku potpredsednice Vlade Srbije Zorane Mihajlović, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Grada Beograda. Na svečanosti dodele priznanja, Mihajlović je poručila da je dobro to što su potrošači ti koji biraju omiljeni brend i istakla da je država jaka onoliko koliko su jake njene kompanije.

Titulu “Najomiljeniji domaći proizvod” poneo je Plazma keks kompanije Bambi, dok je zvanje “Najomiljeniji proizvođač u Srbiji” ove godine ponela kompanija Nestle Adriatic S.

Nagrade “Moj izbor” dobili su: Zlatiborac u kategoriji “Meso i mesne prerađevine”, Dijamant ulje u kategoriji “Ulje, prilozi i prelivi”, Moja Kravica u kategoriji “Mleko i mlečni proizvodi”, Začin C u kategoriji “Supe, brašno i dodaci jelima”, Zaječarsko pivo u kategoriji “Pivo”, Metalac posuđe u kategoriji “Sve za kuću”, Merix u kategoriji “Kozmetika i sredstva za higijenu”, Next sokovi u kategoriji “Bezalkoholni napici”, Legend u kategoriji “Odeća, obuća i proizvodi od tekstila”, Plazma keks u kategoriji “Slatkiši”, Pošta Srbije u kategoriji “Transport”, Maxi u kategoriji “Trgovina”, Dunav osiguranje u kategoriji “Osiguravajuća društva”, Blic u kategoriji “Dnevne novine” i Valjevsko pivo” kao “Pobednik internet glasanja”.

Dodela priznanja „Moj izbor“ se organizuje u okviru kampanje “Srbija ima kvalitet”, koju već devet godina sprovodi udruženje “Moja Srbija” sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i poboljšanja kvalliteta robe i usluga u Srbiji.

Ove godine u konkurenciji za nagradu se našlo 780 domaćih proizvoda i brendova. Glasanje je organizovano u dva kruga. U prvom krugu su glasali korisnici interneta, a brendovi sa najvećim brojem glasova su se plasirali u finale. Finalno glasanje je obavljeno na terenu, u deset gradova Srbije, metodom “lice u lice”, na uzorku od 1.910 potrošača.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *