Revija borilačkih veština

Humanitarna revija borilačkih sportova pod nazivom „Borba za život“ biće održana u nedelju 4. marta, sa početkom u 19 časova, u Hali sportova. Organizatori revije su Bokserski klub „Metalac“ i Rvački klub „Mladost“.

Marko Jovanović trener Rvačkog kluba „Mladost“ najavio je predstojeću reviju.

„Revija borilačkih sportova je pre svega humanitarnog karaktera u želji da se pomogne opremanju Valjevske bolnice. Na ulazu u Halu sportova biće kutija za humanitarne donacije. Cilj je promovisanje naših klubova i zdravog načina života. U nedelju 4. marta na programu će biti bokserski mečevi, rvačke borbe i demonstativni prikaz džudoa, aikida i karatea. Ono što je bitno napomeniti je to da će u programu učestvovati valjevska deca jer zaista imamo šta da pokažemo. Ovo je neki naš pokušaj da vratimo borilačke sportove na sportsku scenu Valjeva i mislim da idemo u dobrom smeru. Želja nam je da ova manifestacija postane tradicionalna i iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim gradu Valjevu na podršci i na tome što su reviju uvrstili u program Dana grada Valjeva,“ rekao je Jovanović.
Zarija Andrić trener Bokserskog kluba „Metalac“ podsetio je da je klub „Metalac“ ušao u desetu deceniju od prvog meča koji je održan 1927. i da ova manifestacija propagira sport, zdrave navike i da svi borilački sportovi daju sigurnost i samopouzdanje. Klub „Metalac“ ima odličnu saradnju sa „Tehničkom školom“ u kojoj se organizuju promotivni časovi boksa.
„Revija borilačkih sportova posvećena je rvanju, boksu, aikidu,karateu i džudou i zamišljena je kao manifestacija na kojoj će se predstaviti borilački sportovi i promocija ove grane sporta u našem grad“ rekao je Radomir Simić, sekretar Sportskog saveza.
Konferenciji su prisustvovali i Duško Sopčić trener Karate kluba „Zvezda“ , Jugoslav Janevski trener džudoa i Čedomir Bajkin trener Karate kluba „014 Valjevo“. Ovi klubovi će biti gosti na humanitarnoj Revije borilačkih veština i učestvovaće u promociji borilačkih sportova.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *