Lokalni front: 333,33% veće dnevnice, zašto?

Aktivisti Lokalnog fronta pred početak sednice Skupštine ispred zgrade Gradske uprave nosili su transparente želeći da gradjanima ukažu da odbornici primaju 333,3% uvećane naknade za sednicu Skupštine, a da s druge strane usvajaju i povećavaju cene komunalnih usluga.

“Danas će poslušna većina bez mnogo priče usvojiti cene usluga JKP “Vidrak”. Da li je to zato što ćemo dobiti kvalitetniju uslugu? Profesionalne dizače ruku to ne zanima. Naknada odbornicima sada je uvećana 333,33 %. Ti profesionalni dizaći ruku i njihoova poslušnost nam je donela nevidljive mostove, brane koje umesto da štite one izazivaju poplavu, malo Šabana za mnogo para i još mnogo javnih nabavki koje će epilog valjda dobiti na sudu”, rekao je Djordje Petković aktivista Lokalnog fronta.

On je ukazao na činjenicu da se ova vlast ne bavi problemima grada kao što je aerozagadjenje te i da je na poziciji energetske efikasnosti opredeljeno samo 3 miliona dinara. “Kada će gradjani Valjeva disati čistiji vazduh? Da li je dovoljno slikati se pored ministar i staviti maske? Sve te maske padaju kada vidimo 3 miliona u budžetu za energetsku efikasnost, a 30 milioona za ugovore o raznoraznim uslugama koje će sklapati sa prijateljima i prijateljicama i dok zapošljavaju supruge, ljubavnice i decu”, rekao je Petković.

Ostale vesti možete pročitati ovde.

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *